avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 692 soluții astăzi
Forum Activitate bianca2502

Activitate bianca2502

Buna ziua, sunt angajata pe cu contract pe perioada determinata, in locul unui coleg care este in concediu fara salar si nu mai doreste sa se intoarca(asa zice), contractul meu expira in aprile 2017. Eu la jumatatea luni noiembrie voi naste, am intrebat la biroul personal ce se intampla cu contractul meu si mi-au spus ca se va suspenda din momentul intrari in CCC si se va relua din momentul suspendarii, asa in cazul in care nu se intoarce titularul, am intrebat ce se intampla daca vor angaja pe cineva in locul meu chiar daca titularul nu se intoarce, raspunsul a fost acelasi, imi voi relua activitatea din punctul in care s-a intrerupt. as dori sa stiu daca aceste informatii sunt corecte, va rog daca ma puteti ajuta. Va multumesc
sunt asistenta medicala pe sectia de neurologie pediatrica, iar in contractul colectiv de munca au "omis" sporul de neurologie de 25%, si miau spus sa fac o cerere pentru acordarea acestuia. va rog sa ma indrumati in formularea unei cereri colective pentru acest spor intrucat suntem mai multe colege in aceasi situatie. va multumesc
Buna ziua, anul trecut in vara, parinti mei au avut o altercatie cu o vecina. Tatal meu a mers girnant pentru aceasta la CARP, in vara parinti mei sau decis sa solicite si ei un imprumut bancar, nestiind cate rate mai are vecina lor de plata iau trimis un mesaj scris sa o intrebe, aceasta a adresat cuvinte jignitoare la adresa mamei mele si a refuzat sa raspunda. Ei au hatarat sa mearga la ea sa discute fata in fata, mentionez faptul ca am avut o relatie de prietenie foarte apropiata cu aceasta si iam ajutat financiar de nenumarate ori, bani pe care nu ni mai inapoiat. Cand au ajuns la dansa au intrat in casa, nefiind prima data cand au mers la ei in casa, iar aceasta sa ascuns dupa usa, cand ei au intrat in casa aceasta a sarit si a lovito pe mama mea, dupa ce au reusit sa iasa din casa, sau intors acasa, si am mers eu cu fratele meu la ea sa o intrebam ce sa intamplat, cand am ajuns am intrat in curte aceasta sa ascuns si am vorbit doar cu mama ei, care este de fapt proprietarul casei, nea spus ca nu este acasa si am plecat, fara sa injuram sau sa amenitam. Ne-am trezit cu plangere depusa la politie impotriva noastra pentru violare de domiciliu si alte violente, si le-a numit martore pe mama ei si pe matusa ei care plecase cand au ajuns parinti mei a ea. Sustine ca a fost batuta, nu are certificat medico-legal, sustine ca am intrat cu forta, ne exista nici o dovada in acest sens si mama ei spune ca suntem priteni de familie in declaratie si ca ea a vazut doar ca sau certat. Ce se poate intampla in acest caz? Va rog sa imi raspundeti ca sa stiu la ce sa ma astept.