Buna ziua, sunt angajata pe cu contract pe perioada determinata, in locul unui coleg care este in concediu fara salar si nu mai doreste sa se intoarca(asa zice), contractul meu expira in aprile 2017. Eu la jumatatea luni noiembrie voi naste, am intrebat la biroul personal ce se intampla cu contractul meu si mi-au spus ca se va suspenda din momentul intrari in CCC si se va relua din momentul suspendarii, asa in cazul in care nu se intoarce titularul, am intrebat ce se intampla daca vor angaja pe cineva in locul meu chiar daca titularul nu se intoarce, raspunsul a fost acelasi, imi voi relua activitatea din punctul in care s-a intrerupt. as dori sa stiu daca aceste informatii sunt corecte, va rog daca ma puteti ajuta. Va multumesc
C.i.m. inceteaza de drept la data expirarii perioadei pentru care a fost incheiat, potrivit art.56 alin.1 lit.i C.mun., chiar daca sunteti in CCC.
Potrivit art.49 alin.5 C.mun., de fiecare data cand in timpul suspendsrii c.i.m. intervine o cauza de incetare de drept a acestuia, primeaza cauza de incetare de drept a c.i.m