avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 939 soluții astăzi
Forum Activitate coci

Activitate coci

Inlocuire produs

Buna ziua am un frigider care prezinta o defectiune minora dupa ce am discutat cu producatorul si am trimis toate actele mi-au eliberat un aviz de inlocuire produs sau returnare contravaloarea platita pe frigider si am fost indrumat sa merg cu acest aviz la magazinul de unde am cumparat frigiderul. Cei de la magazin spun ca nu pot sa imi inlocuiasca frigiderul pentru ca nu au in stoc un produs similar doar pot sa imi achite contravaloarea platita. Problema este ca contravaloarea platita pe frigider est acum mai mica cu aproximativ 1500 lei decat pretul produsului la un alt magazin si din aceasta cauza nu pot accepta contravaloarea platita pe produs. Magazinul nu vrea sa imi schimbe produsul cu un produs putin mai performant. Ce as putea sa fac?
Acum dupa cate am citit eu in hotarare am inteles ca este o decizie nefavorabila mie. Intrebarea este cum as putea sa atac eu decisia curti de apel?
Buna ziua
In urma cereri de anulare act administrativ(taxa auto) am castigat instanta de judecata (decizie favorabila de restituiere a taxei). Dupa ce ANAF a depus recurs si rejudecare, instanta curti de apel a dat urmatoarea decizie:
Respingere cerere principala ca nefondata
Respingere chemare in garantie ca ramasa fara obiect
Mentine dispozitia sentintei atacate privind respingereaexceptiei inadmisibilitatii.
Definitiva