avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 393 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Decizie nefavorabila la recursul depus de ANAF
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Decizie nefavorabila la recursul depus de ANAF

Buna ziua
In urma cereri de anulare act administrativ(taxa auto) am castigat instanta de judecata (decizie favorabila de restituiere a taxei). Dupa ce ANAF a depus recurs si rejudecare, instanta curti de apel a dat urmatoarea decizie:
Respingere cerere principala ca nefondata
Respingere chemare in garantie ca ramasa fara obiect
Mentine dispozitia sentintei atacate privind respingereaexceptiei inadmisibilitatii.
Definitiva
Cel mai recent răspuns: coci , utilizator 13:36, 16 Aprilie 2014
Acum dupa cate am citit eu in hotarare am inteles ca este o decizie nefavorabila mie. Intrebarea este cum as putea sa atac eu decisia curti de apel?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa auto gabrielmih gabrielmih buna ziua, fiind plecat din tara am avut o avocata care sa ocupat de recuperare . Acum am descoperit ca am acest recurs facut de Finante la Galati in 2013. ... (vezi toată discuția)
Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Liberare sub control judiciar monica72 monica72 buna ziua.exista vreo forma de a combate formula ''se respinge ca nefondat .''? fratele meu este la a 4 cerere de eliberare sub control judiciar care pe fond ... (vezi toată discuția)