avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Activitate axel2005

Activitate axel2005

Buna ziua !
Spuneti-mi si mie va rog cum se poate vinde un autovehicul care in urma succesiunii a revenit mamei si celor 4 copii daca actualele contracte de vanzare cumaparare au la rubrica vanzator loc decat pt un nume ?
se fac 5 contracte de vanzare cumparare si toti isi vand partea lor ?

Răspuns la discuția Inlocuire apometre
si daca cei ce sunt de acord sa le schimbe propun ca pierderile care nu sunt deloc neglijabile sa se imparta celor care nu le-au schimbat, e corect ?
Răspuns la discuția Restante intretinere
penalizarile se calculeaza diferit la fiecare Asociatie si poate varia de la 0,5 pana la 2% pe zi si totul e legal se calculeaza incepand cu a 21 zii de la momentul afisarii intretinerii pe fiecare luna
buna seara am si eu o intrebare la cei care sunt mai vechi in bransa si care se pricep daca exista posibilitatea intr-o asociatie cu 54 de ap. dupa ce in prealabil s-a completat un tabel mers din usa in usa la semnat pt inlocuirea apometrelor care au o vechime de 10-12 ani fara nici o verificare metrologica facuta pana acum sa pot sa le inlocuiesc pe toate in tot blocul daca din 54 de proprietari am acordul la 36 de persoane iar restul sunt impotriva ? se supun cumva majoritatii si si ceilalti 18 proprietari ? este legal ? VA MULTUMESC ANTICIPAT si astept sugestii
#-o