avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 518 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vanzare auto in urma succesiunii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vanzare auto in urma succesiunii

Buna ziua !
Spuneti-mi si mie va rog cum se poate vinde un autovehicul care in urma succesiunii a revenit mamei si celor 4 copii daca actualele contracte de vanzare cumaparare au la rubrica vanzator loc decat pt un nume ?
se fac 5 contracte de vanzare cumparare si toti isi vand partea lor ?

Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:25, 16 Ianuarie 2019
Buna ziua,
Solicitati iesirea din indiviziune.
Se poate rezolva prin acordul de vointa autentificat notarial al majoritatii in favoarea unui singur mostenitor

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cedare titlu de mostenitor ada.armina ada.armina Buna seara,am si eu o problema.Detin 1/4 din proprietatea care a apartinut bunicilor din partea mamei(care a decedat de ceva ani).Celelalte 3/4 sunt detinute ... (vezi toată discuția)
Iesire din indiviziune?? maria dinca maria dinca Buna ziua. Daca in cazul in care se face o succesiune si sunt 4 mostenitori,dintre care 2 fac contract de vanzare-cumparare,cel care cumpara poate cere iesire ... (vezi toată discuția)
Buna ziua!inatentionez sa cumpar o garsoniera,in care vanzatorul ... traian_m traian_m Buna ziua!Inatentionez sa cumpar o garsoniera,in care vanzatorul este proprietar in cota de 95%,iar parintii sai au 5% .Unul dintre parinti a decedat si nu sa ... (vezi toată discuția)