avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Activitate vafa

Activitate vafa

Răspuns la discuția Procedura cumparare apartament
s a facut cerere la banca pt vanzare catre mine.ma interesa procedura cea mai safe pt mine ca si cumparator pt a nu ma trezi ca achit datoria si vanzarorul sa se razgandeasca.ma interesa ce contract de vanzare se face sau mai bine cum ar recomanda in notar sa decurga operatiunea pas cu pas
Buna seara!
Ma intereseaza care este procedura exacta de cumparare a unui apartament care este luat prin credit si mai este o anumita suma de bani de platit.
Din cate am inteles se plateste de catre cumparator suma ramasa care se considera avans.v as ramane recunoscator daca m ati putea lamuri.multimesc
mi s a spus ca dureaza ceva pana fac actualizarile.am intrebat intrucat asa mi a povestit cineva ca a facut si surprinzator a functionat.nu stiu ce sa zic...
tara lui papura voda,ajungi sa te pretezi la fapte injositoare din cauza sistemului

daca fac viza de flotant in alt oras si scot cazierul de acolo mai apare ceva? am auzit ca dureaza pana se face transferul de date si poti scoate cazierul curat.ma poate lamuri cineva?
nu mi vine sa cred in ce tara traim.nu inteleg de ce nu ti se spune de la inceput si esti lasat sa parcurgi 5 interviuri si teste tehnice.my god!
As vrea sa stiu va rog daca este legal si mai ales normal sa mi se refuze intocmirea unui contract de munca ca inginer deoarece am cazier pt refuz probe biologice,acest fapt neavand in opinia mea nici o legatura cu profesia mea si mai ales cu fisa postului.
S-au facut analizele medicale si s-a semnat informarea prealabila semnarii c.i.m.
Daca ai cazier singura sansa este la oi?