Buna seara!
Ma intereseaza care este procedura exacta de cumparare a unui apartament care este luat prin credit si mai este o anumita suma de bani de platit.
Din cate am inteles se plateste de catre cumparator suma ramasa care se considera avans.v as ramane recunoscator daca m ati putea lamuri.multimesc
Trebuie sa aveti acordul creditorului. Apoi depinde ce scrie in acel acord si cum va înțelegeti cu vânzătorul. Se poate achita creditul din avans sau la vanzare.
s a facut cerere la banca pt vanzare catre mine.ma interesa procedura cea mai safe pt mine ca si cumparator pt a nu ma trezi ca achit datoria si vanzarorul sa se razgandeasca.ma interesa ce contract de vanzare se face sau mai bine cum ar recomanda in notar sa decurga operatiunea pas cu pas
Nu cerere ! Acordul scris al băncii , acel acord este esential. Mergeți cu actele ma un notar . In funcție de avans, acordul băncii date expres etc va puteți lamuri.
"prima casa"
ContSters259670
Ce garantie am eu ca vanzator ca o sa primesc contravaloarea imobilului dupa autentificarea contractului de vanzare-cumparare, prin programul Prima casa, atata ... (vezi toată discuția)