astep sa ma sune acest angajator,sau cineva care il reprezinta pentru ca vorbeste romina su poate fi chiar romin nu stiu sigur ,ce informatii sa-i cer ,ca sa fiu sigur ca nu ma minte sau la ce institutii sa apelez in caz de nevoie ?va multumesc.
.
buna seara, am ocazia cu o cunostinta sa plec la munca in Germania ca transator ,in orasul papenburg la un abator ,ne ducem acolo si ne asteapta cineva si formele contractuale le facem acolo,va rog sa-mi spuneti ce masuri de siguranta as putea sa iau in conditiile de mai sus ? va multumesc.
nu, dar o sa facem daca nu mai plateste
apartametul e dat dinaitea prejiudiciului prin anu 2002, care ar fi pasi care trebuie facuti petru recuperarea prejiudiciului?
un admistrator ,care locuia si in acel bloc care il administra,a facut prejidiciu asociatiei de 190,000, cind sa facut espertiza contabila a recunoscut ,presedintele la dat in judecata pe cale civila , dar judecatoru a dat sentinta ca asociatia trebuie sa plateasca taxa de timbre, atunci adica in anu 2010 comitetu nu a vrut sa sringa bani de judecata ,s-a facut o intelegere scrisa ca isi ia angajamet ca plateste in rate de 150 lei lunar ,de citeva luni nu a mai platit cu scuza ca e bolnav , asociatia a facut privilegiu imobiliar, dar surpriza apartamentu e pe numele ficei care cere ridicarea privilegiului ,ca zice ia e illegal.noi va intrebam e illegal ? va multumim.
da s-a facut expertiza ,a recunoscut prejudiciu si ca-sa nu-l dea in judecata , se-a luat angajamet scris la notar ,ca plateste 150 lei lunar
administrator, cu lipsa in gestiune a fost depistat cu 240 mil.a platit 100mil.si restul de 140 mil. se-a luat angajament scris ca plateste 150 lei lunar,de citeva luni nu a mai respectat acordu ,si pesedintele a facut privilegiu imobiliar.A venit si a spus ca apartamentul nu e pe numele dinsului e pe numele fetei lui, mentionez, ca e pensioner pe caz de boala, si are venit de 300lei lunar si e foarte bolnav, daca moare urmasi lui platesc datoria datorita privilegiului sau asociatia ramine pagubita?
nu e normal ,totusi traim intr-o tara civilizata si cind acuzi pe cineva sa ai dovezi sau se le cauti ,nu sa arunci cu pietre.