avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator asociatie agresat verbal
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator asociatie agresat verbal

un propietar ,ageseaza verbal pe administrator blocului si incita si la violenta,ce masuri se pot lua?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 18:36, 23 Aprilie 2014
Astea sunt efectele. Care sunt cauzele? Asa din senin are omul o problema?
s-a facut multe lucrari ,hidroizolatie ,usa la scara (nu era)senzori de lumina ,interfon,s-a inlocuit teava de scurgere acum vrem sa scoatem nomol din subsol lumea a platit ,dar dinsa incita si vorbeste fara sa verifice daca e adevarat si e violenta verbal si deranjeza activitatea in timpul programului de incasari, am chemat si politia .dar nu se potoleste.
Credeti ca exista un administrator sau un presedinte de asociatie neanjurat??
In fiecare condominiu exista carcotasi, cel putin unu care sa sa urle "se fura".
Nu stiti vorba "ursu merge, cainii latra"?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Aprilie 2014
ContSters241232, utilizator
nu e normal ,totusi traim intr-o tara civilizata si cind acuzi pe cineva sa ai dovezi sau se le cauti ,nu sa arunci cu pietre.
@buzaianuadrian

Dupa 22 de ani de lucru cu asociatiile de proprietari, imi permit sa va dau o axioma (deci nu mai trebuie verificata): NU EXISTA bloc fara macar unu care le stie pe toate, un Gica Contra, o baba nebuna (fara legatura cu varsta) si o doamna singura, atat de singura si plictisita de viata...

Alte discuții în legătură

Reparatie fatada odishor odishor Buna ziua revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare: apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)
Amenda asociatie hob hob Buna ziua, am si eu o dilema legata de amenzile primite de asociatiile de proprietari(itm etc.) In acest caz eu nefiind membru in asociatie(nu am facut ... (vezi toată discuția)
Ce putem face in aceasta speta Karapok Karapok Buna ziua, postez aceasta speta pentru o doamna, este in varsta si nu se descurca cu internetul, pe scurt despre ce este vorba, doamna respectiva este ... (vezi toată discuția)