@buzaianua..
Analizati aspectele care genereaza nemultumirea propretarului
Reprezentantul legal al asociatiei de proprietari are competenta sa solutioneze amiabil problemele inerente ce apar in cadrul asociatiei de proprietari-daca partile au interesul clarificarii unor aspecte ce fac obiectul nemultumirilor/suspiciunilor
Referitor la comportamentul proprietarilor,analizati dispozitiile Regulamentului de ordine interioara al imobilului si dispuneti masurile in consecinta
In orice asociatie de proprietari exista si oameni nemultumiti cu sau fara motive. Apoi, asa cum s-a spus mai sus, in orice asociatie e cate unul care le stie el pe toate, tot asa cum aici pe forum sunt chiar mai multi care le stiu pe toate. Pacat ca nu au si solutii, atat in asociatie cat si aici pe forum.
Sa incerc si eu, ca tot nu am o solutie:
- alegeti persoana respectiva in comitet sau in comisia de cenzori
- aveti rabdare, rezolvati cat mai corect problemele si poate-i trece
- de cate ori e impotriva "a ceva" ori a cuiva, indrumati-o sa formuleze o sesizare si promiteti-i ca discutati in comitet sau in adunarea generala, dupa caz
- cand va solicita ceva, o adevcerinta, un document... cautati sa vedeti daca are depus la asociatie actele de proprietate, daca a depus adeziunea la asociatie... si in functie de aceste o puteti tratat ca pe proprietar membru al asociatiei sau nemembru
- daca stiti ca a facut cea mai mica modoficare in apartament, explicati-i scurt ca trebuie sa prezinte autorizatia, aprobarea...., altfel o sa anuntati serviciul de urbanism, inspectoratul in constructii...
.....
Restul alta data!
Reparatie fatada
odishor
Buna ziua
revin cu un subiect in speranta ca voi gasi cu ajutorul dvs rezolvare:
apartament etajul 4 cu tencuiala cazuta pe suprafata destul mare.Am dorit ... (vezi toată discuția)
Amenda asociatie
hob
Buna ziua,
am si eu o dilema legata de amenzile primite de asociatiile de proprietari(itm etc.)
In acest caz eu nefiind membru in asociatie(nu am facut ... (vezi toată discuția)