avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Loc de munca abator Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Loc de munca abator Germania

buna seara, am ocazia cu o cunostinta sa plec la munca in Germania ca transator ,in orasul papenburg la un abator ,ne ducem acolo si ne asteapta cineva si formele contractuale le facem acolo,va rog sa-mi spuneti ce masuri de siguranta as putea sa iau in conditiile de mai sus ? va multumesc.

Cel mai recent răspuns: buzaianuadrian , utilizator 10:07, 15 Mai 2014
Acel contract care il veti semna acolo este supus legislatiei germane si nu cele romane.

Vedeti si aceste articole
[ link extern ] /
astep sa ma sune acest angajator,sau cineva care il reprezinta pentru ca vorbeste romina su poate fi chiar romin nu stiu sigur ,ce informatii sa-i cer ,ca sa fiu sigur ca nu ma minte sau la ce institutii sa apelez in caz de nevoie ?va multumesc.
.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Arest in germania ! urgent va rog. Jointt Jointt Buna seara ! ... Am si eu o mare problema. O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul ... (vezi toată discuția)
Ce pot sa fac ? Florymyky Florymyky Buna ziua,va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine ...sunt casatorita si am o fetita de 2 ani si 2 luni dar nu ma inteleg cu sotu care ma bate si imi ... (vezi toată discuția)
Amenintari, santaj, bataie... Vlad_B Vlad_B Imi cer scuze daca am postat unde nu trebuie... Am si eu o problema destul de grava cu un tip care nu imi da pace de cateva luni.... Sa va povestesc ... (vezi toată discuția)