avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Arest in Germania ! Urgent va rog.
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Arest in Germania ! Urgent va rog.

Buna seara ! ...
Am si eu o mare problema.
O ruda de-a mea ,a fost arestata in Germania ( Munchen ) ,acum 5 zile,datorita unui lucur minor,si anume furtul unei geci.
De atunci numai stim nimic de el,nici macar unde este dus.
Nu cunoastem limba germana,si nu stim ce trebuie facut.
Ce se poate face in aceasta situatie,sa tinem cont ca el putea achita acea geaca.
Mie mi se pare un lucru banal,deci cat ar putea sa fie tinut arestat?
Va rog frumos,cineva care este documentat in asa ceva sa ma ajute! Sunt disperat .
Si va rog,sa imi dati sfaturi daca pot face ceva din Romania,sau daca nu sa plec in Germania.Multumesc din suflet !
Cel mai recent răspuns: Mădălina tanase , utilizator 18:49, 16 Martie 2021
In mod normal la prima abatere primeste o amenda care de regula este de 10 ori contravaloarea bunului sustras. Formalitatile dureaza pana este pus la dispozitie un translator.
Sa inteleg ca trebuie sa vorbesc cu celelalte rude din germania,sa le spun sa angajeje un translator? Dar va dati seama ca e destul de complicat sa gasesti un translator..
In Germania, chiar si insusirea unui obiect care nu iti apartine, constituie infractiune si se pedepseste.
Trebuie sa va angajati cu Rechtsanwalt ( avocat), astfel lucrurile se simplifica, cu siguranta politia germana a adus un translator, toata lumea are drepturi!

As vrea sa stiu,cum as putea proceda eu din romania,eu ma gandeam sa plec de urgenta in germania...Romanii sunt discriminati pe oriunde se duc,asa ca...Se apropie sarbatorile si as vrea sa iasa cat mai repede...
Din ce cauza sunt discriminatii romanii....? Din cauza unor lucruri minore, banale....respectiv se leaga o geaca de mana, un portofel,telefon etc.....cat e gluma bascalie.SOLUTIA:

Politia germana pune la dispozitie un translator, mai ales intr-un oras ca Munchen. acuzatul are dreptul la aparare, acum el trebuie sa ia legatura cu rudele sau cu cineva din Germania care sa angajeze un avocat, sunt case de avocatura care pot fi contactate si pe internet, vor o plata partiala in avans, dar trebuie sa stie unde sa mearga. Sau de fapt poate suna la politie si intreaba unde este cutarica, au baza de date intranet si stiu unde este retinut. Succes!

Alte discuții în legătură

Arestat in germania mironov mironov Buna ziua, Cativa prieteni au fost arestati pe teritoriul Germaniei(Bad Reichenhall ) in luna mai.Am primit un singur telefon de la ei , spunandu'mi ca au ... (vezi toată discuția)
Incheiere succesiune! vasy2007 vasy2007 Buna seara am terminat acum 8 luni succesiunea unui teren de 3500mp si o casa ,impreuna cu fratii mei si mama ,tatal este decedat.In urma acestei succesiunu eu ... (vezi toată discuția)
Amenintata si lovita alexy123 alexy123 Buna seara,va rog din suflet sa nu imi ignorati mesajul ..am nevoie disperata de ajutorul cuiva.Eu sunt in Germania cu un baiat de 1 an jumate.In tot acest ... (vezi toată discuția)