avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 712 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ce pot sa fac ?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ce pot sa fac ?

Buna ziua,va rog foarte mult sa ma ajutati si pe mine ...sunt casatorita si am o fetita de 2 ani si 2 luni dar nu ma inteleg cu sotu care ma bate si imi vorbeste urat in fiecare zi m-am saturat de situatia asta doar ca nu am unde sa ma duc ...vreau sa fug cat mai departe sa imi gasesc un loc de munca sa strang bani ca sa pot sa iau fetita de la el am stat atata timp de dragul fetitei si am acceptat bataile si maltratarile lui ba chiar am vrut sa imi pun capat zilelor dar nu am destul curaj .imi e frica sa il denunt ca eu nu am niciun venit si el nu m-ar lasa niciodata sa muncesc .imi e frica sa mai stau langa el doar sa plec departe ar fi singura solutie dar imi e frica sa nu imi pierd fetita
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 12:47, 12 Decembrie 2018
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa mergeti la medicul legist.
Va sfatuiesc sa va adresati instantei pentru divort.
Va sfatuiesc sa solicitati un ordin de protectie.
Plecati CU COPILUL nu fara, indiferent unde chiar si la un adapost pentru mame abuzate.
Vedeti ca sunt multe fundatii, ong-uri, ce ajuta mamele in situatia dvs., sigur le gasiti pe net*.
Luati legatura cu unul si vedeti cum va poate ajuta, dar nu plecati singura, ci cu copilul...
[ link extern ]
In ce localitate locuiti?
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
Ionut.ion, utilizator
Sa stiti ca prin mijlocirea acestor fundații, obțineți ordinul de protecție pro bono!
Nu plecați fără minor!

[ link extern ] /
Ultima modificare: Miercuri, 12 Decembrie 2018
Avocat Tabrea Alexandru, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iubitul mă bate regulat ori de câte ori se enervează sau are chef. sunt disperată, nu mai știu ce să fac! DoarOFata DoarOFata Bunz ziua , Situatia mea e mai dificila , chiar nu stiu ce sa mai fac ! Am un iubit care ma bate de fiecare data cand se enerveaza sau are chef , uneori cu ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului marius245 marius245 as dori un raspuns si eu de ce fosta concubina cu care am o fetita nu ma lasa sa imi vad fetita desi ii trimit bani lunar pentru intretinerea fetitei iar cand ... (vezi toată discuția)
Daca sotul m a inselat,m a batut,m a jignit si m a umilit pot sa plec cu bebelusul din casa? daria elena daria elena buna ziua.....am si o problema si va rog sa ma ajutati......sunt maritata de un an jumate si am o fetita de 7 luni... relatia cu sotul s a inrautatit incet ... (vezi toată discuția)