buna ziua. in 2008 am achizitionat un autovehicul nou din austria,am platit taxa de prima inmatriculare in tara cf oug50/2008 suma de 6.700 ron,in 2012 m-am adresat cu o cerere finantelor pt restituirea taxei ,am primit un raspuns negativ. m+am adresat instantei ,la primul termen s-a amanat pt comunicare cerere de chemare in garantie ,la al doilera s-a respins actiunea cu drept de recurs. termenul a fost in 28.04.2014 la curtea de apel ,unde recursul a fos declarat nul ,irevocabila hotararea.rugamintea mea este ;ce cale de atac extraordinara este posibil legala acum ,ce motive sa invoc deoarece speta mea ,practic nu s-a dezbatut,nu s-a judecat!au fost trei termene in trei ani. va rog frumos,sfatuiti-ma ce si cum sa fac,si eventual dati-mi si un model .multumesc frumos.
buna ziua,cu tot respectul ma intereseaza si pe mine niste sfaturi .am un dosar pe rol la instanta cu o cerere de restituire taxa de prima inmatriculare pt un autovehicul nou achizitionat din austria. in 2008 a trebuit sa platesc taxa de prima inmatriculare(taxa poluare) suma de 6,700 lei.am actionat in instanta pe cei de la mediu si finantele deoarece mi-au refuzat cererea de restituire a taxei,procesul dureaza de doi ani de zile,iar acum sant in faza de apel la curtea de apel .intrebarea mea este ;cum sa concep o motivatie scrisa ,sau ce document mai trebuie sa depun acum la urmatoarea infatisare in care sa pot sa mai expun unele argumente,motivatii in adaugire la speta mea ,o completare la apelul deja depus cu un an in urma,si la care abia acum am termen?va rog dati-mi niste modele,solutii.. care sa ma ajute in demersul meu,pt a putea daca este posibil sa recuperez acesti bani,multumesc frumos.