avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Restituire taxa auto prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Restituire taxa auto prima inmatriculare

buna ziua. in 2008 am achizitionat un autovehicul nou din austria,am platit taxa de prima inmatriculare in tara cf oug50/2008 suma de 6.700 ron,in 2012 m-am adresat cu o cerere finantelor pt restituirea taxei ,am primit un raspuns negativ. m+am adresat instantei ,la primul termen s-a amanat pt comunicare cerere de chemare in garantie ,la al doilera s-a respins actiunea cu drept de recurs. termenul a fost in 28.04.2014 la curtea de apel ,unde recursul a fos declarat nul ,irevocabila hotararea.rugamintea mea este ;ce cale de atac extraordinara este posibil legala acum ,ce motive sa invoc deoarece speta mea ,practic nu s-a dezbatut,nu s-a judecat!au fost trei termene in trei ani. va rog frumos,sfatuiti-ma ce si cum sa fac,si eventual dati-mi si un model .multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Mihail_POPA , utilizator 00:00, 4 Mai 2014
Da, din pacate sistemul ticalosit se pare ca inca functioneaza. Nesimtirea din justitie nu mai are pic de masura. Este parte a unui stat in stat. Ceva probleme nu cred ca ati putea provoca daca insistati si cred ca ati avea sanse totusi sa obtineti restituirea Taxei Auto, insa va trebui achitata dupa aceea Taxa de Mediu, daca nu de dumneavoastra, de cel care va cumpara autoturismul, daca il veti vinde. O sa va explic mai amanuntit in privat. Va astept sa-mi cereti consultanta la profilul meu. Trebuie sa luptati si sa credeti in drepturile dumneavoastra care ar trebui sa vi se dea fara sa trebuiasca, ca de fiecare data, sa le cereti. Asa ar fi normal. Dar mai este ceva normal in Romania ?!? Va trebui schimbat, cumva, acest sistem corupt, anticetateni contribuabili onesti. Cred ca va trebui initiat un alt proces in care va trebui acordata foarte mare atentie la detaliile ce pot inclina balanta in favoarea dumneavoastra.
Ultima modificare: Duminică, 4 Mai 2014
Mihail_POPA, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa de poluare monica_n monica_n Buna ziua, Va deranjez cu rugamintea de a ma ajuta in problema recuperarii taxei de poluare. Societatea la care lucrez a achizitionat doua autovehicule ... (vezi toată discuția)
Repunere pe rol ? ioana_26 ioana_26 buna ziua ! am depus la judecatorie o actiune in pretentii ,fiind netimbrata judecatorul a invocat exceptia netimbrarii cererii si printr-o sentinta civila se ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa inmatriculare auto vinczeelisabeta vinczeelisabeta Am cumparat o masina in iulie anul 2007 pentru care am platit o taxa de inmatriculare 5300 lei.In anul 2008 am depus cerere la finante pentru recuperarea taxei ... (vezi toată discuția)