avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Activitate florinovici

Activitate florinovici

Fac contabilitate la o firmă intrată în insolvenţă şi vreau să ştiu dacă în situaţia asta, mai am voie să-i fac şi să-i transmit bilanţul ?
Aş vrea să ştiu dacă vor creşte şi pensiile odată cu majorarea slariului minim pe economie de la data de 1 iulie 2015...
Am un apartament la care nu s-a facut cadastru si intabularea si as vrea sa stiu daca e adevarat ca beneficiez de gratuitate la cadastru si intabulare si ce documente imi trebuiesc ? Am Contractul de vanzare-cumparare de la alt proprietar din 1996 si certificat de mostenitor. Va multumesc !
Multumesc !
Tin contabilitatea unui comerciant dintr-o piata agro-alimentara. Acesta achizitioneaza marfa si de la producatori cu gradina pe baza borderoului de achizitie, care tine loc de factura fiscala, producatori care detin certificat de producatori.Cum contabilizez operatiunea ?
Am iesit cu decizie la pensie la limita de varsta in 2014 luna septembrie, dar imi continui activitatea cu contract de munca. Vreau sa stiu cum se calculeaza sporul la pensie si la ce perioada trebuie depusa adverinta la casa pensiilor pentru recalculare. Va multumesc !
Vand LEGUME si FRUCTE si vreau sa stiu daca o piata, este considerata MAGAZIN SPECIALIZAT, asa cum scrie in Cod CAEN 4721, am contract cu administratia pietei...
In lumina ultimilor modificari ale codului fiscal, se impune ca toti comerciantii sa vanda cu casa de marcat fiscala. Am firma (SRL), vand in piata agro-alimentara si trebuie sa folosesc casa de marcat. Ma intereseaza daca piata este considerata magazin specializat, asa cum e prevazut in cod CAEN 4721.
Un comerciant cu firma (SRL sau PFA) ce vinde produse de la producatori (legume si fructe), in ce fel evidentiaza produsele in contabilitate, ce documente trebuiesc intocmite in conditiile in care acei producatori sunt persoane fizice ?
Daca salariul minim creste de la 1 iulie 2015, creste si punctu de pensie ?