avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 653 soluții astăzi
Forum Activitate ContSters319891

Activitate ContSters319891

Poate aveti dreptate sau poate nu eu nu sunt nimeni sa va judec dar nora dumneavoastra este si va ramane toata viata mama nepoatei dumneavoastra si asta nu o poate schimba nimeni pe lume.Eu am facut copilul la 17 ani asta din cauza greutatilor si a lipsei de parinti langa mn e adevarat nu stiam sa fac mare lucru dar am invatat si sunt mandra ca am un baietel nu-mi pare rau.problema e ca din cate vad nu o prea aveti la suflet pe nora dar de ce nu intelegeti ca nu are nici o treaba una cu alta.numai faptul ca v-a daruit o nepotica a r trebui sa i aratati drumul cel bun si sa o iubiti ca pe propriul copil.eu am 24 de ani dar sincer va zic stiu cum e treaba cu nora mai ales cand apare un nepotel.devine gelozie
Cum va spuneam in cazul meu,tatal copilului a vrut copilul pentru a-l lasa in cresterea parintilor lui si nu pentru a-l creste alaturi de el si actuala concubina,si atunci instanta ce a hotarat!?ca este in interesul copilului sa stea alaturi de parinti sau in cazul meu de mama.Eu am fost practic obligata sa plec afara din tara pentru a-mi putea recupera copilul.Nici acum nu-mi vine sa cred ca,copilul meu ajunsesera sa-i zica mama bunicii lui si pe mine sa nu ma recunoasca si asta datorita faptului ca-mi interziceau iar in instanta minteau zicand ca eu eram cea care nu se interesa dar dovezile nu mint niciodata.
Răspuns la discuția alocatie copil
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?
Tot ce a-s vrea sa va fac sa intelegeti e ca ea e mama copilului si daca se comporta asa in calitate de mama la randul dumneavoastra si cu toata scoala vieti ar trebui sa-i ajutati pentru binele copilului bineinteles.singurul care o sa fie afectat in viitor din toate punctele de vedere e copilul va spun din experienta.
Eu am fost acuzata de toate lucrurile urate din lume dar tot mama sunt si mai devreme sau mai tarziu o sa-si dea seama si nora dumneavoastra de asta si o sa se intoarca dupa copil o sa-l vi-l ia si o sa fie greu pentru dumneavoastra.
buna ziua.sunt mama unui baietel de 6 ani si eu am avut copilul la 17 si fosta soacra seamana foarte mult cu dumneavoastra,niciodata nu a incercat sa ne sustina din contra avea numai reprosuri la adresa mea tot timpul reprosuri de genul ca nu vin dintr o familie buna si ca nu merit sa stau cu baiatul eu.eu am respectat o tot timpul pana cand a incercat sa mi ia copilul.mi a tinut copilul la ea cu forta din 2009 pana in 2011 am suferit enorm.baiatul meu i i spunea mama bunici iar pe mn nu m a recunoscut din cauza ca nu ma lasa sa l vad. am luptat sa mi iau copilul lanaga mine chiar daca eram asa mica. acum e cu mine.copilul e la mine de 2 ani jumate ,intrebarea e dc tatal si bunica care au sustinut ca l iubesc asa de mult nu l au cautat in tot acest timp.Doamna i-mi cer scuze dar copilul are o mama asa cum dumneavoastra aveti un baiat si l iubiti ar trebui sa i oferiti asta si nepotelului dumneavoastra o mama care sa l iubeasca,credeti ma are nevoie indiferent de ce credeti dumneavoastra va zic din experienta.
Discuție alocatie copil
Buna ziua.In noiembrie 2011 am castigat custodia copilului minor,decizie definitiva si irevocabila.procesul s-a judecat pe legea veche iar la 2-3 luni tatal copilui a hotarat sa ma cheme din nou in instanta cerand custodia comuna sau program de vizita,copilul mi-a fost din nou incredintat mie"mama" dandu-i tatalui program de vizita.Noi locuim in Italia.
Astazi facand niste documente pentru a ridica alocatia copilului de aici am descoperit ca tatal i-i ridica si in prezent alocatia in Romania pe care o foloseste in folosul lui.
A-s vre sa stiu daca se poate face ceva pentru a-l obliga sa-i plateasca copilului toti bani pe care el i-a ridicat respectiv 2ani si 7 luni.Mentionez ca tatal nu plateste nici pensie alimentara,am fost nevoita sa zic ca nu vreau pensie alimentara deoarece el a declarat ca eu vreau copilul ca sa fiu intretinuta de el din acea pensie alimentara dar din cate vad el e cel care foloseste si putinii banuti ai copilului.V
a multumesc