avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 785 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... alocatie copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

alocatie copil

Buna ziua.In noiembrie 2011 am castigat custodia copilului minor,decizie definitiva si irevocabila.procesul s-a judecat pe legea veche iar la 2-3 luni tatal copilui a hotarat sa ma cheme din nou in instanta cerand custodia comuna sau program de vizita,copilul mi-a fost din nou incredintat mie"mama" dandu-i tatalui program de vizita.Noi locuim in Italia.
Astazi facand niste documente pentru a ridica alocatia copilului de aici am descoperit ca tatal i-i ridica si in prezent alocatia in Romania pe care o foloseste in folosul lui.
A-s vre sa stiu daca se poate face ceva pentru a-l obliga sa-i plateasca copilului toti bani pe care el i-a ridicat respectiv 2ani si 7 luni.Mentionez ca tatal nu plateste nici pensie alimentara,am fost nevoita sa zic ca nu vreau pensie alimentara deoarece el a declarat ca eu vreau copilul ca sa fiu intretinuta de el din acea pensie alimentara dar din cate vad el e cel care foloseste si putinii banuti ai copilului.V
a multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters319891 , utilizator 18:29, 11 Mai 2014
Ma poate ajuta cineva cu un sfat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Injurii prin telefon si sms alinacucerzan alinacucerzan am trait in concubinaj cu tatal copilului meu 5ani. De 2ani suntem despartiti sin in tot timpu asta nu si/a cautat copilu pana acum cateva zile can a venit ... (vezi toată discuția)
Cu noua lege pot sa-mi scot din tara fiul minor fara acordul tatalui cameliatatar cameliatatar sunt divortata cu data de 10 /11/2011,am un baietel de 9 ani care mi-a fost incredintat mie in data de 7/06/2011prin hotarire definitiva si irevocabila pina la ... (vezi toată discuția)
Tatal nu isi viziteaza copilul Alexandrabichito Alexandrabichito Buna ziua ma numesc Alexandra sunt divortata de doi ani am un baietel de 5 ani care mi-a fost incredintat mie.tatal nu sa interesat de copil nu a platit pensia ... (vezi toată discuția)