am trait in concubinaj cu tatal copilului meu 5ani. De 2ani suntem despartiti sin in tot timpu asta nu si/a cautat copilu pana acum cateva zile can a venit sa/l vada. A stat cateva ore si a plecat. In urmatoarea zi a inceput sa ma sune si sa ma acuze ca eu nu vreau sa il las sa isi ia copilu. A inceput sa ameninte pe mine si familia mea. Repet timp de 2ani nu s/a interesat in nici un fel de copil. Copilul fara prezenta mea nu o sa vrea sa plece cu el si stiu ca asta l/ar afecta foarte mult pe copil. Cum pot rezolva aceasta problema mai ales ca ma ameninta. nu stiu cum sa procedez. va rog frumos
Exista o hotarare judecatoreasca care sa-i acorde un program de vizita si legatura cu minorul ?
Daca nu ,,,Faceti o plangere la Organele de Politie, si aratati ca sunteti tot timpul amenintata insultata etc:((.....Succes
am vreo sansa in instanta sa/mi fie incredintat copilul doar mie atata timp cat el nu si/a cautat copilul 2ani si nu a platit pensia alimentara. ma gandesc ce am eu de facut daca el apare in viata noastra doar cand isi aduce aminte,iar atunci cand o face cauta de fapt sa/mi faca mie rau .
am vreo sansa in instanta sa/mi fie incredintat copilul doar mie atata timp cat el nu si/a cautat copilul 2ani si nu a platit pensia alimentara. ma gandesc ce am eu de facut daca el apare in viata noastra doar cand isi aduce aminte,iar atunci cand o face cauta de fapt sa/mi faca mie rau .
aveti toate sansele sa va fie incredintat, insa asta nu inseamna ca tatal nu va primi drept de vizita daca va cere
oricum trebuie sa cereti incredintarea copilului, altfel va veti ruga de el de cate ori aveti nevoie de acordul tatalui in ceea ce-l priveste pe copil
Concubinajul
sidonia87
Buna sera am si eu nevoie de un raspuns,sunt in concubinaj cu o persoana,tatal fetei si am facu prostia sa trec fata pe numele lui,nu ne intelegem deloc vita ... (vezi toată discuția)