avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1082 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal nu isi viziteaza copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal nu isi viziteaza copilul

Buna ziua ma numesc Alexandra sunt divortata de doi ani am un baietel de 5 ani care mi-a fost incredintat mie.tatal nu sa interesat de copil nu a platit pensia alimentara ñu a venit sal vada pe 24 a fost ziua copilului si nici ñu a sunat sa ii spuna la múlti ani.in timpul de doi ani a sunat de 4 ori.are dreptul sa il ia la el o luna in vacanta de vara si o saptamana in vacantele de paste si craciun dar ñu a respectat niciodata programul de vizita.ce pot sa fac sa ñu depind de el?
in ce sens sa depindeti de el? II puteti cere pensia alimentara neplatita pe ultimii 3 ani, prin executare silita. Cam atat.
De exeplu daca vreau sa plec cu copilul in vacanta in alta tara imi trebuie semnatura luí,daca il inscriu la o anumita scoala trebuie sa imi dea el acordul.si ñu vad normal sa depind de o persoana care ñu se intereseaza de copil
Inteleg ca doar domiciliu este la Dvs dar custodia e comuna. Daca vreti sa plecati puteti obtine in instanta suplinirea acordului tatalui.
Da doar domicilul, custodia este comuna.ok multumesc
Dar daca domilciliul meu pe sentinta este in spania si custodia este comuna imi trebuie semnatura de la el?
Ultima modificare: Luni, 28 Iulie 2014
gi-jane2, moderator
Daca sunteti in Spania si vreti sa mergeti in Italia, nu aveti nevoie daca are copilul pasaport.

Alte discuții în legătură

Reinnoire pasaport copil minor fara acordul celuilalt parinte eagle_free eagle_free buna ziua, As dori si eu o lamurire. Un cuplu de cetateni romani este divortat in spania, iar copilului minor de 9 ani ii expira pasaportul peste cateva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am un copil de 2 ani și 6 luni dintr-o relație ... Andrap98 Andrap98 Buna ziua ! Am un copil de 2 ani dintr-o relație de concubinaj. Relația a fost si cu bune și cu rele pana am făcut certificatul copilului .. după s-a ... (vezi toată discuția)
Salut sunt cetățean român la munca in spania. am un copil ... SilviaAndreeaStoica SilviaAndreeaStoica Salut Sunt cetățean român la munca in Spania. Am un copil de 6 ani cetățean român și el, tatăl deasemenea cetățean român. Vreau să merg in ... (vezi toată discuția)