avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1084 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Tatal nu isi viziteaza copilul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Tatal nu isi viziteaza copilul

Buna ziua ma numesc Alexandra sunt divortata de doi ani am un baietel de 5 ani care mi-a fost incredintat mie.tatal nu sa interesat de copil nu a platit pensia alimentara ñu a venit sal vada pe 24 a fost ziua copilului si nici ñu a sunat sa ii spuna la múlti ani.in timpul de doi ani a sunat de 4 ori.are dreptul sa il ia la el o luna in vacanta de vara si o saptamana in vacantele de paste si craciun dar ñu a respectat niciodata programul de vizita.ce pot sa fac sa ñu depind de el?
Sunt in spania dar pasaportul a expirat si vreau sa ma duc in romania
Aveti nevoie de acordul tatalui pt a-i face copilului pasaport si a iesi apoi din Romania.
Daca nu va da acordul, va trebuie sa aplelati la instanta, o puteti face si pe calea ordonantei presedintiale. Va ajuta faptul ca domiciliul copilului e la dvs in Spania.
Va multumesc ptr raspunsuri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reinnoire pasaport copil minor fara acordul celuilalt parinte eagle_free eagle_free buna ziua, As dori si eu o lamurire. Un cuplu de cetateni romani este divortat in spania, iar copilului minor de 9 ani ii expira pasaportul peste cateva ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! am un copil de 2 ani și 6 luni dintr-o relație ... Andrap98 Andrap98 Buna ziua ! Am un copil de 2 ani dintr-o relație de concubinaj. Relația a fost si cu bune și cu rele pana am făcut certificatul copilului .. după s-a ... (vezi toată discuția)
Salut sunt cetățean român la munca in spania. am un copil ... SilviaAndreeaStoica SilviaAndreeaStoica Salut Sunt cetățean român la munca in Spania. Am un copil de 6 ani cetățean român și el, tatăl deasemenea cetățean român. Vreau să merg in ... (vezi toată discuția)