va deranjez cu o intrebare, am gasit adresa Dvs de email pe site-ul amendaro.wordpress.
La data de 10.03.2016 am primit o amenda la Politia Rutiera, in urma careia mi s-a si retinut permisul de conducere. Intrucat nu am semnat procesul verbal, l-am tot asteptat timp de peste o luna. Azi cand am ajuns acasa am gasit in tocul usii PV si o hartie prin care un vecin a semnat ca martor de inmanare/afisare a PV. Ma rog, asta este.
intrebarea este: azi este 12.04.2016.
Nu este lovit de nulitate acest PV ? pentru ca nu mi-a fost adus la cunostiinta in termenul de 30 zile ?
Adica au trecut 33 zile...Pe PV de inmanare/afisare, apare data de azi, 12.04.2016.
vreau sa fac o firma dar nu stiu daca plătitoare sau nu de TVA. Singura activitate ar fi intermedierea către UE de mărfuri. Mai exact cumpăr marfa din Ro si o vând in UE. Asadar cumpăr de aici marfa si pun un adaos si o vând inUE si in plus as mai avea si de achitat transportul. Întrebarea este daca către firma din UE care e plătitoare de TVA întocmesc factura fără TVA? Si ce se întâmplă cu TVA pe care eu deja l-am plătit cand am achizitionat marfa? Îl cer Statului înapoi? Si daca îl primesc, îl pot considera ca profit? Multumesc mult.