cererea de reconstituire a dreptului de proprietate a fost formulata la data respectiva ,1992, cu referiri clare la legile fonduluimfunciar existente si valabile la data respectiva.
Pur si simplu comoisia judeteana a confirmat refuzul comisiei locale ,care sub pretextul ca lotul respectiv nu figura in Registrele lor nu au binevoit sa-mi recunoasca drepturile . Repet: sunt sanse sa-mi capat acel tern sau cheltuiesc timp si bani iurea?
imprejmuirea unei proprietati, constituie constructie si prin urmere se supune legislatiei in vigoare, mai scurt - se cere" autorizatie de constructie" cu toata "trena adiacenta" !
avand un act dotal, mostenit de la parinti , l-am prezentat la primaria comunei pe acarei raza se aflau terenurile respective: unul de cca 1,0 ha, celalalt de 2, 5 ha .
Comisia locala pentru aplicarea legii , precum si cea judeteana, solicitata de mine, nemultumit fiind de hotararea comisiei locale, nu mi-au recunoscut decat primul lot.,cel de 1,0 ha; pe cel de al doilea nici nu au vrut sa-l ia in consideratie. Ce sanse am sa-mi recapat dreptul cuvenit actionand in insatanta comisia locala , caci de la ea se "trage" nerecunoasterea dreptului meu?