avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1048 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Gard proprietate
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Gard proprietate

Am cumparat o proprietate acum 5 ani. Proprietatea are un gard construit de vechiul proprietar. Pot primi amenda ca acest gard nu are aprobari? Eu la momentul respectiv am crezut ca totul este legal, facand actele prtin notariat.
Cel mai recent răspuns: loko , utilizator 23:05, 24 Aprilie 2014
Buna ziua,
Nu inteleg ce aprobari doriti pentru gard atata timp cat el este amplasat exact pe hotarele legale ale proprietatii.
Nu exista asemenea aprobari speciale.
Gardul are fundatie si am aflat de curand ca este nevoie de asa ceva, adica autorizari la atfeld e garduri.
imprejmuirea unei proprietati, constituie constructie si prin urmere se supune legislatiei in vigoare, mai scurt - se cere" autorizatie de constructie" cu toata "trena adiacenta" !
Bun deacord dar au trecut 5 ani decand am luat eu. Se poate sa primesc amenda? Daca da se poate sa-mi indicati legea respectiva?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gard la strada cspopescu cspopescu Buna dimineata, Am achizitionat un teren intravilan situat intre 2 case (proprietati). Acesta nu are gard in fata la strada si nici in spate. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Somatie pentru demolarea unei imprejmuiri provizorii pe teren extravilan marturie marturie Am primit ieri 25.11.2013 o somatie pentru dezafectarea unei imprejmuirii unui teren (pana pe 6.12.2013) aflat in extravilan (7300m2) pe motiv ca nu am ... (vezi toată discuția)
Sunt legale două autorizații de construire împrejmuire, una pe limita de hotar și alta la 12 cm, pe terenul vecinului? Mircea Razvan Mircea Razvan M-am judecat cu un vecin pana acum trei ani pentru tulburare de posesie, construire fara autorizare de cotete si gard de beton si zidarie pe terenul meu. Am ... (vezi toată discuția)