avand un act dotal, mostenit de la parinti , l-am prezentat la primaria comunei pe acarei raza se aflau terenurile respective: unul de cca 1,0 ha, celalalt de 2, 5 ha .
Comisia locala pentru aplicarea legii , precum si cea judeteana, solicitata de mine, nemultumit fiind de hotararea comisiei locale, nu mi-au recunoscut decat primul lot.,cel de 1,0 ha; pe cel de al doilea nici nu au vrut sa-l ia in consideratie. Ce sanse am sa-mi recapat dreptul cuvenit actionand in insatanta comisia locala , caci de la ea se "trage" nerecunoasterea dreptului meu?
Nu ati precizat daca terenurile se afla in zona fosta cooperativizata, in acest caz prima conditie este sa fi formulat cerere de reconstituire a dreptului de proprietate in baza legilor fondului funciar.Daca cererea nu a fost solutionata, trebuie sa dati in judecata Comisia Locala.
cererea de reconstituire a dreptului de proprietate a fost formulata la data respectiva ,1992, cu referiri clare la legile fonduluimfunciar existente si valabile la data respectiva.
Pur si simplu comoisia judeteana a confirmat refuzul comisiei locale ,care sub pretextul ca lotul respectiv nu figura in Registrele lor nu au binevoit sa-mi recunoasca drepturile . Repet: sunt sanse sa-mi capat acel tern sau cheltuiesc timp si bani iurea?