Va relatez o situatie si poate primesc un sfat ce ar trebui sa fac?
- a fost intocmit un titlu de proprietate de mostenire pe numele meu si pe numele surorii mele in anul 1994 , sora mea fiind decedata in 1991 in luna mai
-fisa de punere in posesie de la cadastru este semnata in 1994 de sora decedata in 1991
-titlu de proprietate a fost ridicat de la primarie de catre nepoate, adica ficele surorii mele
-suprafata trecuta in titlu nu este corecta, adica sora mea a depus cerere de reconstituire in 1991 de 2.21 ha si titlu de proprietate este intocmit pe suprafata de 3.78 ha si nici amplansamentul in teren nu corespunde cu realitatea, dreptul de mostenire fiind de 2.21 ha nu de 3.78 ha, eu nedepunand cerere pentru mostenire
- eu am dat primaria in judecata pentru reconstituirea dreptului de proprietate si am o hotarare devinitiva si irevocabila pentru o suprafata de teren ce am detinuto in proprietate inainte de CAP si am cerut si mostenirea in acel proces primaria si comisia judeteana nu a venit cu intampinare sa aduca la cunostinta ca exista un titlu de proprietate pe numele meu a facut recurs pentru a nu plati cheltuielile de judecata doar atat
- eu am aflat de titlu de proprietate in momentul in care am cerut sa mi se intocmeasca titlu conform hotararii judecatoresti, comisia judeteana eliberandu-mi hotararea pentru stabilirea dreptului de proprietate asupra terenurilor conform referatului comisiei comunale care a avut in vedere sentinta civila
-primaria mia raspuns ca nu poate sa-mi intocmeasca titlu deoarece exista celalalt titlu si ca trebuie sa fac demersuri pentru anularea respectivului titlu
- am facut demersuri la judecatorie si judecatoria a respins cererea, actiunea .
Sper ca m-am facut inteles si poate primesc un sfat
Va multumesc
O seara buna!
Daca aveti o hotarare devinitiva si irevocabila, trebuie investita cu formula executorie si treceti la executare !
Daca nu sunt de acord, apelati la procuratura locala !