Buna ziua am si eu o problema care se pare ca nu se mai sfirseste ..eu si fratii mei santem in litigiu cu o cumnata care a fost sotia frateluimeu (decedat) pentru ca aceasta a facut succesiunea fara noi si a declarat ca sotul ei nu avea pe nimeni.Mentionez ca fratele nostru nu avea copii si era mostenitor dupa parintii nostri pentru ca avea testament.Dupa decesul parintilor noi nu am avut prettentii si am respectat dorinta lor dar,..a decedat si fratele mostenitor si sotia nu ne-a spus de succesiune , atunci noi am deschis proces si i-am anulat certificatul de mostenittor iar ea afacut apel pe care l-a pierdut si apoi a facut recurs FICTIV pentru ca imediat a si vandut unei nepoate parte si ea in proces iar instanta a facut camera de consiliu si in doua zile s-a instrainat toata mostenirea.La recurs nu s-a mai prezentat iar noi am facut hotarirea definitiva si irevocabila fara sa stim ca ea a vindut .Cand am aflat am cerut nulitatea vanzarii pentru ca suntem in litigiu si certificatul de mostenitor pe care ea la folosit la aceasta vanzare fusese anulat... Instanta ne-a respins cererea motivand ca hotarirea era doar definitiva nu si irevocabila si al doilea motiv ca nu am notat litigiul in cartea funciara.As dori sa stiu daca este corecta aceasta hotarire a instantei ,si daca da ,ce ar mai fi de facut?Multumesc!