avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 553 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Buna ziua - termen de punere in executare
Discuție deschisă în Executare silită

Buna ziua - termen de punere in executare

as dori sa stiu dupa cat timp de la solutionarea unui dosar ,executorul incepe sa aplice legea ?

/?
Cel mai recent răspuns: Dana Fatol , Avocat 19:43, 5 Mai 2014
Buna ziua,

Dupa solutionarea dosarului creditorul se duce la executor care incepe executarea. Termenul in care crditorul se poate duce la executor este de 3 ani de la ramanerea definitiva a sentinei, deci nu va poate spune nimeni sigur cand se va incepe executarea.

Succes,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prescriere datorii edisor edisor in cat timp se prescriu datoriile, dar daca am avut proces intre timp, se socoteste de la data procesului sau de la data restantei (vezi toată discuția)
Executare silita Mihai Pop Mihai Pop Buna ziua, Am obtinut la tribunal(pe fond) despagubirea(drepturi salariale) prevazuta de art 78 Codul muncii in mai 2010, hotararea fiind devinitiva si ... (vezi toată discuția)
Termen de prescriere sorin85 sorin85 Buna ziua, As vrea sa stiu in cazul existentei unei sentinte judecatoresti civile prin care esti obligat la plata unei sume catre terti,in ... (vezi toată discuția)