avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Activitate andreirez

Activitate andreirez

Multumesc pentru raspunsul promt.
Intr-adevar conversia nu apare in contract. Insa concrect, unde ar trebui sa merg pentru a se face aceasta conversie, asa incat ea sa fie si autorizata. Cursul pentru acea data e usor de stabilit, dar cine cerrtifica? Trebuie sa merg cumva la o sucursala BNR?
Buna ziua.
Doresc sa traduc un document de vanzare-cumparare al unui apartament din Romana in Italiana si trebuie facuta totodata si conversia din RON in EUR la cursul de la data semnarii contractului.
Asadar, care este acea autoritate competenta, pentru a realiza conversia? Astfel incat sa pot anexa conversia la contract. Un traducator nu are dreptul de face aceasta conversie. Pana acum am intrebat doi traducatori si nu am reusit sa obtin un raspuns.
As aprecia un raspuns.
Multumesc
Răspuns la discuția Refuz restituire imprumut
Am mai multe inregistrari ale conversatiilor telefonice, daca asta se condisera o proba. Multumesc pentru raspuns.
Buna ziua. As avea o problema si as dori un raspuns avizat.
De fapt problema este a bunicului meu, care in primavara anului 2011, a imprumutat cu suma de 1100 EUR un meserias, care a realizat diverse lucrari la casa. Imprumutul a fost acordat pentru o perioada de 2 saptamani, insa iata ca suntem in 2014 si nici pana astazi bunicul meu nu si-a primit banii. Bani care de altfel erau econonomisiti din pensia lui. As vrea sa stiu daca legea il poate apara in vreun fel pe bunicul meu avand in vedere ca nu are vreun act care sa dovedeasca faptul. Doar o matusa de-a mea a fost matora. De cate ori l-am sunat pe acest "domn" pentru a-i cere explicatii, imi spunea ca o sa-i dea banii bunicului, dar de fiecare data ma amana. Si asa au trecut 3 ani. Nu as vrea ca lucrurile sa ramana asa pentru ca e o nedreptate, facuta cuiva care a avut cele mai bune intentii.
Multumesc pentru timpul acordat citirii acestui mesaj.