avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 603 soluții astăzi
Forum Activitate nonna

Activitate nonna

Bună ziua . Va rog daca se poate ,să îmi explicați și mie un aspect referitor la legea 360/ 2023.
Am crescut un copil la care am avut doar tutela, am dreptul la cele 6 luni de reducere la vârsta de pensionare? Va mulțumesc.
Bună ziua. Vreau și eu va rog frumos o lămurire. Mama a decedat câțiva ani în urmă ,casa sa prăbușit și vreau să construiesc alaturi o alta casă fără să dezbatem moștenirea. Pot veni frații mei să-și ceară moștenirea și pe ceea ce construiesc eu? Va mulțumesc.
Multumesc pentru claritati
multumesc pentru explicatii.
partajul
Buna.Da am incheiat acordul ptr amandoua vroiam doar sa stiu cum sa procedez daca nu ma pot prezenta,nu este usor sa lasi locul de munca in fiecare luna.nu mi-ati spus ce e un inscris care ar trebui sa-l trimit daca nu ma prezint?
Sunt reclamant in proces si am rezidenta in strainatate ,de aceea nu pot merge de fiecare data.Am inceput procesul cu dosar de mediere prin care paratul este de acord cu mine in toate aspectele. adica sa divortam iar..la prima infatisare a spus in fata judecatorului ca este de acord cu tot ce a declarat si.acum se v-a fixa o taxa ptr.valoarea apartamentului.care de fapt ramane totul al meu. In citatie s-a spus ca pot trimite un inscris si se judeca in lipsa mea ce vrea sa insemne un insris? Va multumes.c
va multumesc
la un proces de divort si partaj ma poate reprezenta sora mea cu procura chiar daca nu este avocat? pentru ca eu nu pot sa merg de fiecare data?
va multumesc pentru consilii o sa vad ce spune administratorul in aceasta privinta