avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Activitate mirreya

Activitate mirreya

Cum întru în legalitate am moștenit o casa și nu e respectat proiectul?
Care sunt pașii de urmat?
Unde ma adresez?
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Mulțumim frumos.
acest răspuns util
nu doresc decat evaluarea corecta a starii mele de sanatate dar avand in vedere ca lupt in instanta nimeni nu spune adevarul se merge pe ''se recupereaza in timp ''trebuie sa aveti rabdare 'poate sa fie un picior rupt cu deplasare os:in curs de consolidare ?nimeni nu spune corect :un picior rupt nu mai este niciodata cum era si vor exista dureri toata viata mi sa dat peste cap si nimeni nu spune adevarul scris sa poata sa mi sa faca dreptate.un simplu raport din spital cand am fost operata mi sa dat cu multe rugaminti .
Aveti dreptate dar nu am.gasit un medic sa spuna adevarul pe hartie doar vorba zboara .
acest răspuns util

Am depus contestatie dar am fost respinsi de procuror si acum merg cu zilele obtinute mai departe am 2 ani de la accident si numai am cheltuit cel care ma accidentat pe trecerea de pietoni nu a manifestat nici regret si nici un pic de compasiune .din persoana activa 16 ore pe zi sunt la 50% randament fac munca de teren ma misc greu obosesc si faptul ca am stat 8 luni in medical nu a contat la IML faptul ca mi a fost distrusa sanatate pentru toata viata picior drept fractura peroneu .am sta 90 zile in medical si nimeni nu a vrut sa ma opereze sa imi puna piciorul la loc osul era deplasat trebuia tras si pus in ghips in schimb la urgenta mi sa aplicat o fasa aproape inexistenta de lejera si am fost trimisa acasa sa se sudeze osul rupt ??!!dupa investigatii la Ungaria am fost operata si mi sa pus tija cu sase suruburi.Nu pot sa inteleg cum medicina noastra a ajuns asa de jos la nivel de grota ,sa trimiti acasa un pacient care are nevoie de ingrijiri doar sa nu detina zile medicale ??!! INTERES zero privind binele pacientului.
Sper sa fie de ajutor celor in nevoie de clarificat lacunele acestui stufos domeniu !BAFTA SI NUMAI DE BINE !
EXTRAS TIJA DUPA 1 AN JUMATE SI MEDICINA LEGALA A DAT RECUPERARE 4 ZILE ,am scos o tija cu sase suruburi ,nu mi se pare corecta evaluarea ,facand contestatie mai sus mi sa respins reevalarea spunand ca este corecta specificatia de zile de recuperare impreuna cu operatia care am facut o inainte cand sa pus tija .Este normal :eu am stat 1 an jumate cu tija ma suparat si nu era acceptata de corp ma curenta la atingere cand ma imbracam sau orice faceam ma incaltam baie si o atingeam de picior laba parte de jos si acum este cu dureri si ma curenteaza la atingere am scos tija .cred ca recuperarea nu dureaza 4 zile mi se pare nedrept deoarece am trecut mai mult de 6 luni de la extragere tija si fac entorse piciorul nu mai are stabilitate fuge de la glezna tot timpul ,ma puteti indruma spre un centru de recuperare si stabilire exact a problemei ?nu conteaza oras in Romania .
nu am dat decat specimen de semnatura pe loc si eu am ridicat acte firmei deoarece lipsea din oras durata mare .deci e ok cum a procedat?

ce se intampla cu imputernicirea respectiva se poate folosi si la altceva sau expira dupa ce sa infiintat firma ?cat timp e valabila rogg mult sa imi raspundeti ?
la ce se refera daca are in comun cu sot/sotie casa masina poate sa raspunda cu aceste bunuri in fata legii ?sa se evalueze in compensare datorii ?