avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 930 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Rog un raspuns: am infiintat un SRL prin o cunostinta ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Rog un raspuns: am infiintat un SRL prin o cunostinta avocat care a cerut o imputernicire sa faca firma a cerut specimen de semnatura

ce se intampla cu imputernicirea respectiva se poate folosi si la altceva sau expira dupa ce sa infiintat firma ?cat timp e valabila rogg mult sa imi raspundeti ?
Cel mai recent răspuns: mirreya , utilizator 21:50, 5 Mai 2014
Consultati contractul de asistenta juridica pe care l-ati semnat anterior sau odata cu imputernirea avocatiala.
In contracul de asistenta juridica sunt specificate toate atributiunile si si drepturile date avocatului, precum si intinderea acestora.
Daca imputernicirea este doar pentru constituirea firmei doar atat are dreptul.
Prin contract avocatul ar trebui imputernicit doar cu redactarea actelor necesare, depunerea si ridicarea lor de la Registrul Comertului.

Separat de acest contract si imputernicire semnate, administratorul socoetatii trebuie sa dea si un specimen de semnatura la notar.

Contractul de asistenta juridica nu este unul limitat in timp, fiind valabil pana la indeplinirea mandatului specificat in acesta.
nu am dat decat specimen de semnatura pe loc si eu am ridicat acte firmei deoarece lipsea din oras durata mare .deci e ok cum a procedat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura data unui avocat Pilu Pilu Buna. As avea si eu o intrebare daca poate sa ma lamureasca cineva. Conform art. 68 din Codul de procedura civila, Procura pentru exerciţiul dreptului de ... (vezi toată discuția)
Declarare apel - rog raspuns urgent Mary355 Mary355 Am o intrebare legata de o imputernicire avocatiala a fostului meu sot (cetatean german",care a fost depusa la instanta sub aceasta forma: "Domnii avocati X ... (vezi toată discuția)
Semnatura fara imputernicire avocatiala cris_deo cris_deo buna seara . am si eu o intrebare: o actiune in judecata poate fi facuta si semnata in acelas timp de un avocat daca nu are imputernicire avocatiala de la o ... (vezi toată discuția)