Buna ziua, am fost pus in situatia de a fi oprit de 2 politisti "de sectie" cu cascheta albastra si cu masina de politie pentru ca am trecut pe culoare rosie. Dupa refuzul repetat al meu sa le prezint actele, le-am dat buletinu' si mi au zis mai subtil ca vor spaga. Le am dat 7 lei :)) si mi-au dat buletinu'. Intrebarea mea este, daca aveam timp de pierdut si nu vroiam sa le dau nimic, aveau ce sa-mi faca? Au voie sa mi ia permisul sau sa-mi dea amenda pentru anumite lucruri? Sau sa-i cheme pe cei de la rutiera si sa mi-l ia ei pe spusele lor? Va multumesc.
nu stiam despre asta, mi s-a spus ulterior ca nu sunt ok dupa care am incetat sa mai accept sa utilizeze contul meu. intrebarea mea acum, daca se va face o ancheta va veni la mine direct ? pentru ca tot ce are reclamantul este contul din banca .
Problema sta in felul urmator. Am fost pus in situatia de a primii in contul meu din banca niste sume de bani, care provin din vanzarea pe internet a unor autorizatii de catre un prieten de al meu care nu are cont in banca ( si ma rugat pe mine sa il ajut ). Din cate am inteles de la el aceste autorizatii nu ar fii tocmai ok, si aici intervine problema. O persoana i-a spus ca-l va reclama pentru inselaciune la politie. Ce ma intereseaza pe mine este daca as putea fi tras la raspundere eu pentru cele facute de el. Tin sa mentionez ca respectivele autorizatii au fost trimise prin curierat, de la adrese si nume care nu au legatura cu realitatea si singura legatura reala ar fii contul meu din banca. Va rog sa ma lamuriti si va multumesc anticipat.