avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 726 soluții astăzi
Forum Activitate Studentanonim

Activitate Studentanonim

Răspuns la discuția contestatie amenda rutiera
Multumesc frumos pentru raspuns !

Ceea ce ma interesa cel mai mult era daca trebuie sau nu numarul de dosar pentru plata taxei judiciare de timbru ?
Buna ziua ,

am si eu nevoie de putin ajutor va rog .

Vreau sa fac contestatie si nu stiu cum se procedeaza cu taxa judiciara de timbru : se achita inainte sau dupa ce depun dosarul la judecatorie ? Pentru plata taxei trebuie numarul de dosar ? Am inteles ca se poate achita prin transfer bancar?

Procesul verbal trebuie atasat la dosar in original sau doar copie ?
Plangerea se depune in doua exemplare ?

Da.....stiu ....cam multe intrebari .....

Multumesc mult !!!

Buna ziua !

Am si eu nevoie de un sfat cum ar trebuii procedat corect si cat mai .... legal pentru urmatoarea situatie :

locuiesc cu chirie intr-o garsoniera a carui unic proprietar a decedat . Dansul traia in concubinaj cu o doamna care din cunostintele mele nu are nici un drept legal asupra garsonierei .
Dansa pretinde ca in prisma faptului ca a avut grija de proprietar sa ii platesc ei chiria .....
Banuiesc ca la un moment dat cineva ( nepot .... verisor ..etc. ) va demara o succesiune in urma proprietarului .....

Logic ar fi asteptarea acelui succesor .... banuiesc ca si cu o succesiune in dinti .... dar intre timp ce fac ?

Mentionez si faptul ca in momentul de fata nu mai am nici un contract de inchiriere valabil :sorry:

Multumesc frumos !
Răspuns la discuția Prescriptie executare silita
Se poate ca alte actiuni ale executorului de care eu sa NU STIU sa anuleze aceasta data ?
Buna ziua ,
am si eu o nelamurire daca ma poate ajuta cineva va rog !

In luna Iulie se implinesc 3 ani de cand am primit " Comunicare Proprire " de la executorul judecatoresc.
Dupa aceasta comunicare nu am mai primit nimic.. nici o hartie ...absolut nici o " veste".
in toti acesti 3 ani nu au avut pe ce sa puna proprire neavand salariu sau bunuri .

Este posibil ca prescripţia extinctivă sa nu se aplice ?
Se poate ca alte actiuni ale executorului de care eu sa NU STIU sa anuleze aceasta data ?

Stiu ca prescriptia trebuie invocata deoarece si dupa 10 ani executorul judecatoresc ar vrea sa primeasca banii...

Cum trebuie sa procedez eu pentru a invoca aceasta prescriptie ? Ma refer la faptul ca dupa luna iulie as putea sa ma angajez... atunci executorul judecatoresc ar dorii sa puna proprire pe salariu chiar daca a intervenit prescriptia .

Trebuie ca eu sa fac ceva anume sau ma pot angaja si doar in cazul in care mi se pune proprire pe salariu sa actionez in vreun fel ?

Multumesc frumos!