avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2120 soluții astăzi
Forum Activitate MiruB

Activitate MiruB

Discuție Scutire impozit
Buna ziua,

Momentan lucrez in cadrul unei firme destul de mari al carui obiect de activitate il reprezinta medicamentele si alte produse de uz veterinar, pe postul de cercetator economist in marketing. Mentionez ca am absolvit "Cibernetica, Statistica si Informatica Economica". As dori sa stiu daca exista vreo sansa sa fiu scutita de plata celor 16% catre stat. Va multumesc.
Răspuns la discuția Extras CF + Cazier fiscal
La extrasul de carte funciara ma refeream.
Buna ziua, azi am avut termenul la judecatorie pentru acordarea personalitatii jurdice, insa cauza s-a amanat pentru data de 30 mai deoarece nu am avut extras CF (desi avocatul la care am fost pentru atestarea statutului si a actului constitutiv a spus ca nu e necesar). De asemenea, e vreo problema daca contractul de comodat pentru sediul social al asociatiei a fost semnat doar de presedintele asociatiei si de proprietar, nu si de ceilalti membri fondatori? Mentionez ca in data de 18 mai cazierele noastre fiscale expira, asta inseamna ca va trebui sa scoatem altele valabile la data de 30 mai?

Va multumesc.
Buna ziua, as avea nevoie de atestarea avocatiala a unui statut si a unui act constitutiv al unei asociatii. In cate exemplare trebuie atestate? Ati putea sa-mi recomandati un avocat din Cluj-Napoca?
Va multumesc.