avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Asociatie atestare statut
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Asociatie atestare statut

Buna ziua, as avea nevoie de atestarea avocatiala a unui statut si a unui act constitutiv al unei asociatii. In cate exemplare trebuie atestate? Ati putea sa-mi recomandati un avocat din Cluj-Napoca?
Va multumesc.
Ultima modificare: Joi, 8 Mai 2014
MiruB, utilizator
Cel mai recent răspuns: grunwald , utilizator 14:03, 11 Mai 2014
Numarul depinde de cate exemplare se cer la dosarul pentru PJ. A se vedea la Registratura Judecatoriei. Recomand 5 (cinci) exemplare de Act Constitutiv + Statut.
Ultima modificare: Duminică, 11 Mai 2014
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Statutul si actul constitutiv al ascociatiilor maneaciprian17 maneaciprian17 Buna ziua! Am o nelamurire cu privire la statutul si actul constitutiv al asociatiilor. Autentificarea acestor documente ce presupune? Este ... (vezi toată discuția)
Continut dosar ong pentru judecatorie moonprincess moonprincess Buna ziua, As dori o clarificare asupra continutului dosarului pentru atestarea unui ONG de catre judecatorie. In diverse ghiduri de infiintare am citit ca ... (vezi toată discuția)
Cîte copii autentificate am nevoie? niksonmd niksonmd Am o mica neclaritate si cer un pic de ajutor, va rog: In momentul prezentarii la instanta judecatoreasca cite copii autentificate am nevoie de: - ... (vezi toată discuția)