dar am inteles ca se pastreaza secretul denuntatorului.
am pus si eu o intrebare mai demult referitor la o posibila evaziune fiscala. era vorba de vanzare de marfuri intro croitorie, spatiu intern, intradevar,dar vanzarea se face fara acte, fara a se inregistra ceva,fara a se declara si bineinteles fara a se plati impozitele aferente. mi s-a raspuns sa fac plangere la politie. politia nu face nimic,e posibil sa stie si sa inchida ochii.foarte posibil. am mai mentionat ca nu vreau sa fac plangerea semnata,pt ca sunt persoane pe care le cunosc si care ma cunosc.nu vreau sa intram in conflict.
exista o posibilitate sa depun plangerea astfel, vreo adresa de mail a vreunei institutii, sau ceva de genul acesta?
citeste pe aici cineva si de pe la politie,de pe la finante, cineva interesat de astfel de cazuri?
sau se voieste a se trage pe fraierii care muncesc cu actele in regula?
multumesc pentru eventualul raspuns
Subiect: vanzari ilicite
buna ziua
am si eu o intrebare. unde se poate face reclamatie unei ``concurente neloiale``, ca sa-i spun asa. este vorba de urmatoarea situatie.
am un magazin,intro localitate destul de mare. aici exista si o croitorie,unde lucreaza cca 200 de persoane. vanzarile merg prost,ca peste tot in ziua de azi,nimic de zis.dar problema este ca in aceasta croitorie, se duc persoane cu marfuri, chiar dintre lucratoare. nu au firma,nu platesc impozite,nimic. noi,fraierii,stam cu magazinele,inregistrate la reg com, expusi controalelor,declaram venituri,platim chirii,impozite la fisc, impozite pentru salarii,etc.
se poate face undeva o reclamatie? se poate face ceva?
ideea e ca nu as vrea sa dam nume, suntem totusi din aceeasi localitate si ne cunoastem..
macar sa le sperie cineva sa nu ne mai faca ``concurenta neloiala``
multumesc mult
politia....ce sa mai zicem? am spus o data,asa discret. degeaba. am mentionat,nu as vrea sa imi dau numele. alta solutie in situatia de fata? ex: o reclamatie online pe undeva?
buna ziua
am si eu o intrebare. unde se poate face reclamatie unei ``concurente neloiale``, ca sa-i spun asa. este vorba de urmatoarea situatie.
am un magazin,intro localitate destul de mare. aici exista si o croitorie,unde lucreaza cca 200 de persoane. vanzarile merg prost,ca peste tot in ziua de azi,nimic de zis.dar problema este ca in aceasta croitorie, se duc persoane cu marfuri, chiar dintre lucratoare. nu au firma,nu platesc impozite,nimic. noi,fraierii,stam cu magazinele,inregistrate la reg com, expusi controalelor,declaram venituri,platim chirii,impozite la fisc, impozite pentru salarii,etc.
se poate face undeva o reclamatie? se poate face ceva?
ideea e ca nu as vrea sa dam nume, suntem totusi din aceeasi localitate si ne cunoastem..
macar sa le sperie cineva sa nu ne mai faca ``concurenta neloiala``
multumesc mult