avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 495 soluții astăzi
Forum Activitate Crisstinutza

Activitate Crisstinutza

Buna ziua,va rog mult pe cei in masura sa ma ajutati cu un sfat cum as putea sa procedez pe mai departe.Cand eram mai tinerica m am incurcat cu un individ,din relatie rezultand o fetita.Inainte de a se naste,am facut si cununia civila,dorindu mi sa avem toti acelasi nume.Nu ne am inteles,el fiind un om cu toate viciile posibile:bautura,droguri,jocuri de noroc dar fiind si f agresiv,violent.Am decis sa pun punct ,am bagat divortul si am reusit sa obtin custodie exclusiva la copil,pt ca am venit cu dovezi la tribunal ca a avut de a face de n ori cu politia.Acum un an jumatate am depus plangere la sectia de cartier,privind pensia alimentara ,el fiind obligat de lege sa plateasca din iulie 2012 cate 170 de lei lunar.Nu a platit nici o luna macar,si chiar mi a transmis diferite injurii si ca nu va plati niciodata.Am depus acea plangere,abia dupa vreo 7-8 luni m a sunat politist care se ocupa de dosar si a zis ca a vb cu el al tel si ca el i a spus ca nu o sa mi dea niciodata pensia alimentara si sa mi iau gandul.In cazul de fata vreau sa intreb si eu : chiar unele persoane sunt mai presus decat legea?chiar nu pot face nimic in acest caz?nu era normal ca dosarul sa mearga in tribunal pana acum?M am saturat sa tot astept,daca era un om umil si il stiam ca nu are poate nici nu depuneam acea plangere.dar primind atatea injurii din partea lui m am hotarat sa lupt totusi pt dreptul copiului.Daca nu reusesc sa fac nimic in legatura cu asta as vrea macar sa reusesc sa l decad din drepturi,ca fetita sa nu ii mai poarte nici numele macar.Este o procedura dificila?Ma poate lamuri cineva,va rog?Multumesc mult
va multumesc mult tuturor pentru ca m ati ajutat cu raspunsuri
da...norml,doar nu m a obligat nimeni..asta e ideea.de asta intreb pe aici,sa nu ma duc aiurea si pe la politie sa ma dea pe usa afara :))
pai vin in tara cam intr-o saptamana,de asta spuneam daca sa merg sa depun plangere.pentru ca eu am fost cea care l am chemat in franta,si m am oferit sa i dau si bani pentru a si rezolva problemele,si dupa urma sa vina ...
pai din cate am inteles discutiile nu se pun ca proba, am vorbit cu cineva care ofera consultanta juridica despre acest aspect.nici nu stiu ce sa mai zic
pai mi a spus ca vrea sa si traduca diplomele de la scoala si diploma de contabil pentru a veni aici si el in vederea gasirii unui job in domeniu ,si nu dispune de bani pentru moment si nici eu nu aveam atunci si am rugat o pe maicamea sa ii puna ...mai intai 180 de euro..apoi a zis ca nu i au ajuns si i am mai pus eu 150..dupa care am mai vb o zi si m a blocat,am ramas cu buza umflata...am fost sper mai explicita acum?chiar mi as dori un raspuns ca sa ma lamuresc si eu :-/
I-am dat tocmai pentru ca a zis ca are niste acte de tradus ,ceva de genul ca sa poata veni aici sa isi gaseasca de munca dupa.se poate numi cadou ?
Nu am mai scris pana acum,abia m am inscris pe forum..tocmai pentru ca voiam sa aud niste pareri de la oameni care le au cu legile..eu din pacate nu prea.Deci e ca si cum am dat banii cuiva de pe strada?chiar daca ma interesez la western si ii aflu adresa nu am ce sa i fac?si plangerea la ce s ar putea incadra?ca nu pot sa mi dau seama?
Nu i am dat sub forma de imprumut,cred faptul ca mi a placut mult persoana si am crezut-o pe cuvant :) am inteles ca daca depun plangere nu prea are ce sa faca,...ca i am dat de buna voie si ca nu e semnat nimic etc...asa o fi?