avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 267 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Daca am trimis bani cuiva in tara fara sa il cunosc, ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Daca am trimis bani cuiva in tara fara sa il cunosc, am cum sa ii depun plangere ca imi vreau banii inapoi?

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns , cine cunoaste si cine este in masura.Am cunoscut pe cineva pe internet si i am trimis o suma de bani dupa doar cateva zile de vorbit,zicandu mi ca ii trebuie ca sa rezolve niste probleme in tara iar apoi sa vina aici unde sunt eu in franta.iar dupa ce i am pus banii m a blocat pe facebook si la telefonul respectiv nu mi raspunde nimeni ori e inchis.Am cum sa ii depun plangere la politie sa imi recuperez banii avand in vedere ca nu am semnat nimic cu el,sau nu a fost sub forma de imprumut?:confused: va rog sa imi raspundeti multumesc mult
Parca ati mai scris despra asta sau au mai fost cazuri.. V-a zis ca va da banii cand vine in Franta ? Sub ce forma i-ati dat, imprumut ?
nu stiu dar mie din pacate mi se pare simpla treaba e ca si cum as da unui om de pe strada o suma de bani fara vreun document legal ca atare este ca si cum ai da pomana unei persoane nu are obligatii legale.
Avind in vedere ca i-ati trimis de bunavoie este greu de crezut ca ii veti mai recupera dar puteti depune o plingere la politie. Pot sa va dau si eu un nr de cont?:)
Nu i am dat sub forma de imprumut,cred faptul ca mi a placut mult persoana si am crezut-o pe cuvant :) am inteles ca daca depun plangere nu prea are ce sa faca,...ca i am dat de buna voie si ca nu e semnat nimic etc...asa o fi?
Daca nu i-ati dat imprumut, i-ati dat cadou.. ca v-a placut, iar darurile manuale ca si donatiile sunt bun facute. Plangere pt ce sa ii faceti, ca v-a blocat , ca nu vine in Franta sau pt ce ? Avea ceva conditii de indeplinit pt acei bani ?
Nu mai trimiteti si dvs bani ca va place cineva pe o retea de socializare, sper ca nu au fost multi..

Alte discuții în legătură

Inselatorie, escrocherie? bluefish40 bluefish40 Problema mea este urmatoarea: in urma cu doi ani de zile am cunoscut o femeie, care la foarte scurt timp a plecat in Africa pe motivul ca are ceva probleme ... (vezi toată discuția)
Inselaciune sau abuz de incredere? rocafella rocafella Buna ziua, Am o problema cu o persoana careia i-am dat o suma de bani (destul de mare) pentru a achizitiona niste produse. Persoana respectiva nu mai ... (vezi toată discuția)
Plangere la politie imprumut de bani adyr adyr In urma cu aproape un an am lucrat la un fost coleg de servici unde am schimbat incepand de la prize, intrerupatoare, lustre, am tras alimentare separat ... (vezi toată discuția)