am fost in aceasi situatie.(involuntar)dupa 3 ani,de l prima somatie se prescrie.Dar firma de recuperare are procent.Asa ca va va stresa doar doar platiti.
cititi L230/2007.acolo aveti tot ce va trebuie.accesati primaria galati,unde aveti toate cele de care aveti nevoie.cu apa rece calda si caldura ce faceti?aveti bransament separat?
Buna ziua.Aveti dreptate.Cum poate fi schimbat un pres.al A.de P.daca el pozeaza in mare ,,gospodar"?face tot felul de cheltuieli fara sa-l intrebe cineva ce si cum.Toate cheltuielie sunt supra evaluate,cu banii A.de P.,el zugraveste bordurile.pres.A.de P.la bl.in care locuiesc spune ca el conduce dupa L.230/2007.Cand l-am intrebat de ce nu informeaza loctarii despre hot.a.g a proprietarilor,a spus ca nu stie de asa ceva.Daca,le curata parcarile de zapada si sta la barfa,cine al poate schimba??Multumesc.PT.Adam Grecu.
Buna ziua,blocexpert.Cenzorul,este o persoana din bloc.Nu exista comisie de cenzori,cu toate ca primaria le-a atras atentia in aceasta privinta.Incepand cu anul 2011,am depus cate doua petitii catre co.exc.Raspuns 0.Administrator??Cu ea face potlogariile.Toate cererile mele scrise catre a.g.de a candida in structurile de conducere,au fost lovite de nulitate.DECE?Locatarii au fosti manipulati.Au fost chemati la sedinta dupa ce au fost sunati la usa si au fost atentionati,,nu cumva sa-l alegeti pe ala de la 10."Multumesc.