avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Activitate alex_bontea

Activitate alex_bontea

poti face contract cu Ecoanvelope pentru ca ei sa iti preia obligatia, contra cost (iesi oricum mult mai ieftin decat 2 lei/kg), sau poti sa dai singura spre valorificare 80%din cantitate in anul urmator introducerii pe piata, urmand sa primesti de la valorificator un certificat. dar trebuie sa depui lunar, cantitatile introduse si predate, ca si raportare catre mediu. Probabil iesi putin mai ieftin decat varianta Ecoanvelope, dar cu mult mai multa bataie de cap...
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
salut.
incearca la ING, sunt cam singura banca din Romania care accepta. Din proprie experienta. Restul, au o anumita politica, tehnic ar putea fi acuzati de discriminare. Dar nu merita sa iti pierzi timpul.
Bafta.
Va rog sa ma ajutati, am o problema mai ciudata si nu stiu cum sa o tratez. Pe unul dintre angajatii mei l-a lovit cineva din spate, pe DN1 in Alesd. In prima faza, a refuzat completarea constatului amiabil, pe motiv ca masina pe care a lovit-o a fost lovita inainte...apoi a sunat la 112, si in final a completat amiabila, probabil indemnat de doamna de la 112 care i-a spus ca e vinovat. Problema este ca ulterior, a raportat la asigurator ca am avut masina lovita inainte, desi nu e adevarat, si masina lui a fost destul de avariata ( far, capota, grila fata)...cum putem sa procedam mai departe? Asiguratorul ne-,a deschis dosarul, dar...
buna ziua
am si eu o mare nedumerire...si anume:
sunt tatic in concediu de crestere, teoretic - dupa cei de la Asociatia Social Comunitara Oradea,ar trebui sa intre sotia in concediu la 1 an si 11 luni ai copilului, si eu sa ma intorc la lucru...dar intrebarea mea: este valabil daca eu am intrat de fapt in concediu cand copilul avea o luna si jumatate? tehnic, 1 an si 11 luni de la intrarea mea in concediu ar fi la 15 zile dupa ce copilul implineste 2 ani...are vreo importanta sau se raporteaza doar la varsta copilului? multumesc anticipat pentru lamuriri.
Concediul de crestere l-am cerut doar eu, cand Rares a implinit o luna si jumatate...