avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Probleme la constatare dauna RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Probleme la constatare dauna RCA

Va rog sa ma ajutati, am o problema mai ciudata si nu stiu cum sa o tratez. Pe unul dintre angajatii mei l-a lovit cineva din spate, pe DN1 in Alesd. In prima faza, a refuzat completarea constatului amiabil, pe motiv ca masina pe care a lovit-o a fost lovita inainte...apoi a sunat la 112, si in final a completat amiabila, probabil indemnat de doamna de la 112 care i-a spus ca e vinovat. Problema este ca ulterior, a raportat la asigurator ca am avut masina lovita inainte, desi nu e adevarat, si masina lui a fost destul de avariata ( far, capota, grila fata)...cum putem sa procedam mai departe? Asiguratorul ne-,a deschis dosarul, dar...

Alte discuții în legătură

Accident rutier - faptasul nu-si mai recunoaste vina adriana051981 adriana051981 Buna ziua, In data de 12.04.2015 ora 13.15 in urma unui accident rutier petrecut in sensul giratoriu din com. Barcanesti pe DN 1, am incheiat o ... (vezi toată discuția)
Accident usor, amiabila incheiata, firma de asigurari refuza despagubirea leorot leorot Pe 14 martie 2022, o masina a firmei mele a fost lovita pe partea dreapta de o doamna care iesea cu spatele din garaj. A fost de acord sa incheiem ... (vezi toată discuția)
Refuz acordare dauna societatea uniqa(fosta unita viena insurance group)! maruselu20 maruselu20 in data de 10.5.2009 am fost implicat intr-un accident rutier pe raza comunei Blagesti judetul vaslui! Masina mea(Dacia Supernova) era parcata si a fost ... (vezi toată discuția)