avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 567 soluții astăzi
Forum Activitate DanutSandel

Activitate DanutSandel

Va multumesc.
Buna seara,am o nelamurire,avocatul imi spune ca trebuie sa astept o decizie sau nu stiu ce,eu toate citatile le primesc la el la birou,eu din ce sa hotorat in data de 12.06.2015,am inteles ca trebuie facut recursul din 12.06.2015 in termen de 15 zile

Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică azi, 12.06.2015.
Document: Hotarâre 7944/2015 12.06.2015
Răspuns la discuția Dupa doi ani
Si unde ma adresez daca avocatul nu a facut-o ?
Răspuns la discuția Dupa doi ani
Multumesc
Discuție Dupa doi ani
Am lucrat la o firma care nu mia dat bani,am plecat iar nici in ziua de azi nu am vazut nici un ban,firma din cate am inteles nu mai este sau sia schimbat numele,am obtinut o foaie de ITM care iam dato unui avocat,iar acum cand lam intrebat ce sa aintamplat cu acest caz mia spus ca a uitat sa inainteze acea foaie.Se mai poate face ceva? Multumesc
Răspuns la discuția Am dreptul ?
Dar daca ma trece si pe mine in contractul locuintei?
Discuție Am dreptul ?
Buna ziua,am un copil de 2 ani ampreuna cu concubina mea,suntem ampreuna de 4 ani jumatate,ea este intrun proces de succesiune cu tatal ei,daca ea cumpara o locuinta dupa terminarea procesului si noi suntem concubini sau daca ne casatorim dupa ce a cumparat ea locuinta sau ne casatorim si cumpara locuinta,am si eu dreptul?
Nu cred,are influenta si bani.
Imi cer scuze,asta nu stiam.dar totusi au trecut atatia ani si nu sa solutionat nimic.
Ora estimata: 08:30
Complet: C13
Tip solutie: Amână cauza
Solutia pe scurt: acordă termen la 17 sept 2014 pt când se va reveni cu adresă către expertul desemnat pentru efectuarea expertizei
Document:

Este normal dupa peste 30 de termene sa se dea termen peste 3 luni?sunt 3 ani jumatate de cand astept sa se termine si numai cati bani am dat pe chirie si cheltuelele acestui proces ,nu stiu daca am de luat bani din acest proces cat am pierdut.
Cine ma poate ajuta unde ma pot adresa?mai sunt si alte instituti competente?Va multumesc