avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 585 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dupa doi ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dupa doi ani

Am lucrat la o firma care nu mia dat bani,am plecat iar nici in ziua de azi nu am vazut nici un ban,firma din cate am inteles nu mai este sau sia schimbat numele,am obtinut o foaie de ITM care iam dato unui avocat,iar acum cand lam intrebat ce sa aintamplat cu acest caz mia spus ca a uitat sa inainteze acea foaie.Se mai poate face ceva? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:59, 28 August 2014
Termenul de prescriere este de trei ani. Iti sugerez sa nu mai fii suparat pe cratima si sa o folosesti atunci cand trebuie.
Multumesc
Si unde ma adresez daca avocatul nu a facut-o ?
Din ce cunosc eu, la Judecatoria in care a avut sediul firma de care este vorba.
Cererile referitoare la solutionarea conflictelor individuale de munca se adreseaza tribunalului in a carui circumscriptie isi are domiciliul sau locul de munca reclamantul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Litigiu in munca alinoasa33 alinoasa33 buna ziua.eu anul trecut am lucrat la o firma si am plecat cu lichidare la zi care sefu mia refuzato.mia luat cheile telefonul iar dupa o saptamana si jumate ... (vezi toată discuția)
Demisie antonio30 antonio30 CIND ITI DEPUI DEMISIA NU ESTI OBLIGAT SA II STAI 15 ZILE IN PREAVIZ DAR EU AM STAT 2 ZILE SI MIA SPUS A GASIT INLOCUITOR ANGAJATORUL MAU INCURCAT.NU MIA DAT ... (vezi toată discuția)
Vanzare cumparare-masina gogu00772 gogu00772 am o masina de vanzare(ii trebuie schimbata distributia la motor undeva la 500 lei).ma contactat cineva a vazuto si mia dat un avans de 1000 de lei.neam ... (vezi toată discuția)