Bună ziua. Sunt pensionata anticipat din 17 iulie 2022 cu un stagiu de cotizare de 35 ani 10 luni și 16 zile. Conform legii pensiilor ar trebui să primesc pensie pentru limita de vârstă din ianuarie 2025. Corespunzător noii legi femeile care au crescut copii primesc reducere in cazul meu ar fi de un an. Pot solicita pensia pentru limita de vârstă conform noii legi. Mai mult între anii 1993 -1999 am lucrat și cu contracte cumul de funcții pentru care am platit CAS și dovezile de plata la ITM. Nu au fost luate în calcul conform normelor de aplicare la vechea lege a pensiilor. Sunt valabile aceste adeverințe conform noii legi 360? Vă mulțumesc anticipat
As vrea sa ma ajutati cu sfaturi legate de urmatoarea problema:
s-a spart o teava comuna de apa chiar in dreptul apartamentului pe care il detin intr-un bloc (mentionez ca nu locuiesc acolo) Imediat ce mi s-a semnalat ca exista o scurgere de apa m-am deplasat la apartament si am constatat incidentul. Problema este ca administratorul vrea ca eu sa platesc toata pierderea de apa din bloc (aprox. 180 mc) ceea ce este foarte mult. Care ar fi modalitatea de solutionare a problemei?