Ma numesc Cristian,am 51 ani,sunt pensionar MAI din 01.03.2012 si doresc sa stiu daca am dreptul de a cere in instanta salarii compensatorii sau alte beneficii legale. Mentionez ca m-am pensionat la limita de varsta.Am lucrat 20ani si 7luni in grupa I de munca,fapt care mi-a permis legal,sa ma pensionez la aceasta varsta. Va multumesc anticipat.
Astazi angajatorul meu mi-a dat sa semnez un- Contract de Garantie -pe motiv ca folosesc masina ,laptop si telefonul de servici,in timpul desfasurarii activitatii mele.Mi-a spus ca trebuie sa-mi opreasca o garantie in cazul in care din vina mea masina firmei va fi avariata,sau celelalte bunuri distruse.Mi s-a parut cel putin bizar deoarece acestea fac parte din domeniul meu de activitate si fara de care nu pot sa-mi desfasor activitatea,lucru stipulat in contractul de munca incheiat cu angajatorul.In acest contract de garantie nu se specifica nici cuantumul garantiei si nici suma care urmeaza sa mi se retina lunar.Intrebarea mea este:cat de legal este si daca sunt obligata sa semnez un astfel de contract in conditiile in care eu nu detin gestiune.In speranta ca voi gasi si de aceasta data sprijinul dumneavoastra,va multumesc anticipat.
multumesc pentru raspuns.asta inseamna ca, si in cazul in care eu gasesc singura un client, acesta trebuie sa participe la licitatie?
pot sa merg la notar , cu acordul bancii si al executorului?
buna ziua,
mi s-a spus, de catre executor, ca, daca imi gasesc singura un cumparator, desi casa este deja la a doua licitatie, pot sa fac actele de vanzare-cumparare prin intermediul sau si nu mai trebuie sa merg la notar.
este adevarat? daca da, cum este mai bine sa procedez.sa inchei contractul la notar sau la executor?
multumesc.