avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Vanzare prin executorul judecatoresc
Discuție deschisă în Executare silită

Vanzare prin executorul judecatoresc

buna ziua,
mi s-a spus, de catre executor, ca, daca imi gasesc singura un cumparator, desi casa este deja la a doua licitatie, pot sa fac actele de vanzare-cumparare prin intermediul sau si nu mai trebuie sa merg la notar.
este adevarat? daca da, cum este mai bine sa procedez.sa inchei contractul la notar sau la executor?
multumesc.
Cel mai recent răspuns: acristi , utilizator 14:03, 16 Mai 2014
Daca bunul se afla in executare nu trebuie sa mergeti la notar.
Cumparatorul va dobandi bunul pe baza actului de adjudecare.
multumesc pentru raspuns.asta inseamna ca, si in cazul in care eu gasesc singura un client, acesta trebuie sa participe la licitatie?
pot sa merg la notar , cu acordul bancii si al executorului?
Ultima modificare: Vineri, 16 Mai 2014
acristi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie casa executata silit de banca Teos1 Teos1 Doresc sa cumpar o casa executata silit de catre o banca la o suma de 61000 euro si as dori sa stiu care este procedura, cat ar costa toate actele la aceeasta ... (vezi toată discuția)
Cum se poate solicita vanzarea unui imobil aflat in executare? ania01 ania01 am un credit imobiliar la o anumita banca din 2008. in momentul de fata se afla in executare silita cu termen de publicatie de vanzare undeva pe la mijlocul ... (vezi toată discuția)
Cumparare imobil vandut prin executor judecatoresc (nu executare silita) luciantiseanu luciantiseanu Buna seara! Intentionez sa achizionez un imobil care se vinde de catre un executor judecatoresc. Pe scurt, imobilul are mai multi proprietari, mostenitori ... (vezi toată discuția)