Buna ziua,
Firma este deja infiintata doar ca am nevoie de casa de marcat portabila avand principala activitate 620 si pe 620 nu au vrut sa imi aproble casa de marcat portabila
Vad ca nu am primit nici un raspuns, daca imi poate cineva recomda un consilier jurdic pentru problema mea contra cost ar fi minunat
Va multumesc
Firma este deja infiintata doar ca am nevoie de casa de marcat portabila avand principala activitate 620 si pe 620 nu au vrut sa imi aproble casa de marcat portabila
Prestez servicii la domicilul clientului, instalari windows, backup tot ce tine de programe fara comert repari sau vinzari piese , mi-a spus cei cu case de marcat ca numai la targuri se dau casa de marcat portabile este adevarat?
Firma este neplatitoare de tva.
Locuiesc intr-un bloc nou construit in 2008 si de curand la veciun de sub mine ii curge apa la baie, am fost la asociatie si administratorul ridica din umeri si inca o problema la un termopan a rasuflat si a intrat apa in interiorul geamului. In acest caz unde trebuie sa ma adresez si unde pot face reclamatie?
Am fost plecat timp de 1 an din tara si m-am scos de la asciatia locatorilor pentru ca nu am mai stat acolo si la intoarcere am fost anuntat ca am de plata apx 3000ron la care eram pe 0cand am plecat, precizez ca stau intr-un complex rezindential. Este ceva de facut in acest caz?