avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 912 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Reparatie
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Reparatie

Buna dimineata,

Locuiesc intr-un bloc nou construit in 2008 si de curand la veciun de sub mine ii curge apa la baie, am fost la asociatie si administratorul ridica din umeri si inca o problema la un termopan a rasuflat si a intrat apa in interiorul geamului. In acest caz unde trebuie sa ma adresez si unde pot face reclamatie?

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:12, 17 Iunie 2014
Sunt probleme distincte care necesita abordare si solutionare in parte
la veciun de sub mine ii curge apa la baie,

Pentru raspuns la obiect este necesar sa precizati concret unde se afla deficienta la instalatia parte comuna raspunde asociatia de proprietari,la instalatia proprietate individuala raspunde proprietarul imobilului
la un termopan a rasuflat si a intrat apa in interiorul geamului.

Raspunsul este conditionat de mai multi factori
Termopanul este pe partea comuna sau in proprietate privata
Daca este in propritate privata,verificati documentele de montare termopan care trebuie sa contina inclusiv garantia
Daca va aflati in termenul de garantie contactati executantul
Daca garantia a expirat,analizati oportunitatea si necesitatea inlocuirii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inundatie vecin adia96us adia96us cum sa procedez cand vecinul meu de deasupra m-a inundat in baie?precizez ca acest vecin este si presedinte al blocului si refuza de 10 zile sa faca reparatia ... (vezi toată discuția)
Cum se poate fi obligată asociația de proprietari să se implice în rezolvarea unei probleme cu un locatar cu probleme psihice, care inundă atât toată coloana, cât și scara blocului? Vlad M. Vlad M. Buna ziua. As dori sa stiu cateva aspecte despre competentele si obligatiile Asociatiei de proprietari in rezolvarea unei spete pe care o voi prezenta mai ... (vezi toată discuția)
Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie ... Piciu Dumitru Piciu Dumitru Am un vecin deasupra care are o defectiune la scurgerea din baie in urma careia i-mi distruge tavanul baii L-am anuntat dar nu ia nici o masura Cum ar trebuii ... (vezi toată discuția)